Winterservice

Sneeuw & ijsvrij

In de wintermaanden houden we ons bezig met gladheidsbestrijding bij zowel overheidsinstellingen, bedrijven als particulieren. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Het team voor gladheidsbestrijding staat 24 uur per dag met eigen materialen voor u klaar.

RISICO

Tijdens de winterperiode is gladheid op uw terrein een groot risico. De kans op ongevallen veroorzaakt door gladheid is dan ook erg groot. Zorgen voor een gladheidsvrij terrein kan echter wel een tijdrovende klus zijn. Laat uw opdracht dan ook uitvoeren door ons gespecialiseerde bedrijf.

ONS AANBOD

Preventief strooien voorkomt dat wegen en terreinen in ijsbanen veranderen. In deze periode staan wij 24/7 paraat. Wij garanderen goede strooidienst routes passend bij uw bedrijf. Voldoende zoutvoorraad, gemotiveerde medewerkers en professioneel materieel.

SCHUIVEN

Bij extreme sneeuwval is de werking van strooizout minimaal. In dat geval bieden wij u ook de mogelijkheid om de sneeuw op uw terrein weg te schuiven en/of weg te borstelen. Het risico op ongevallen blijven we hierdoor minimaliseren.

De voordelen

  • We staan 24/7 paraat
  • Het risico op ongevallen minimaliseren
  • Gemotiveerde en gespecialiseerde medewerkers
  • Professioneel materieel
  • Voldoende zoutvoorraad

Contact

We komen graag ter plaatse om gezamenlijk in kaart te brengen wat uw wensen zijn en voorzien u graag vrijblijvend van een voorstel op maat.

Contact ons

Dit zijn wij

Tristan - Hovenier
Wim - Aanleg hovenier
Nick - Hovenier
Koos - Hovenier
Jacco - Hovenier
Dennis -
Niels -
Jasper -
Patrick -
Michiel - Hovenier
Saskia -
Karin -
Hovenier -
Ivo -

Wij willen graag iets voor u betekenen

Wilt u uw droomtuin realiseren zoek dan niet langer verder, bij ons bent u bij het juiste adres. Of het nu om een strakke designtuin gaat of een rustgevende bedrijfstuin, wij maken het mogelijk. Dat doen wij immers al twintig jaar met ons team van vakmensen. Duurzaamheid staat bij ons voorop zodat u jarenlang kunt genieten van uw tuin, het visitekaartje van elk huis en bedrijf. Wilt u meer informatie of heeft u vragen neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Wij horen graag van u!

Hoveniersbedrijf Jasper de Jong B.V.
Waardsedijk Oost 8
3417 XJ Montfoort

0348 460 730