loader image

Over ons

Historie

Jasper de Jong was 18 jaar oud toen hij zijn hoveniersbedrijf oprichtte. Zijn bedrijf vestigde hij in 2001 in Montfoort, waar hij altijd is gebleven.

Hoveniersbedrijf Jasper de Jong B.V. kenmerkt zich door kwaliteit. Of het nu gaat om particuliere tuinen of bedrijfstuinen, uw wens staat centraal. Laat u verrassen door onze rijke ervaring op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg, onderhoud en vakkennis.

Projecten

Wij hebben onder andere projecten uitgevoerd in Montfoort, IJsselstein, Oudewater, Woerden, Linschoten, Harmelen, Nieuwegein, Vleuten, De Meern, Amsterdam en Utrecht. Onze projecten omvatten zowel particuliere als bedrijfstuinen en variëren van een luxueuze leeftuin in Amsterdam tot een strakke designtuin in Oudewater. Nieuwsgierig geworden? Kijk hier rond door onze verschillende projecten en ervaar hoe wij van elke tuin een droomtuin maken.

Visie & missie

Ons uitgangspunt is toekomstbestendige tuinen te creëren. Daarom werken wij uitsluitend met materialen van de hoogste kwaliteit. Tachtig procent van die materialen is al duurzaam. Zo heeft uw beplanting een langere levensduur. Of het nu gaat om een particuliere of een bedrijfstuin, een tuin is het visitekaartje van uw huis of bedrijf. Wij zorgen ervoor dat uw wensen en smaak zijn afgestemd op de omgeving en zoeken daar de passende materialen bij. Want uw tuin moet voelen als thuiskomen. Laat ons uw dromen verwezenlijken.

Certificaten

Onze 22 werknemers blinken uit in ervaring en vakkennis en kunnen u overal bij helpen. Wij zijn in het bezit van het VCA**, ISO certificaat, Groenkeur en zijn lid van de VHG (Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners).

Vanzelfsprekend staat veiligheid tijdens het werk bij ons voorop. Wij gaan zorgvuldig om met onze materialen en machines.

Wintermaanden

In de winter is gladheid op uw terrein een risico. De kans op ongevallen is groot. Gladheid bestrijden kan een tijdrovende klus zijn. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Preventief strooien voorkomt dat wegen en terreinen in ijsbanen veranderen. Wij staan 24 uur per dag paraat en garanderen goede strooidienstroutes passend bij uw bedrijf. Wij zorgen voor voldoende zoutvoorraad, gemotiveerde medewerkers en professioneel materieel.

Bij extreme sneeuwval kunnen wij de sneeuw op uw terrein wegschuiven of wegborstelen. Onderdeel van onze service is dat we op locatie een strooibak plaatsen inclusief zout plus navullen.

Voor meer informatie over de prijzen kunt u contact met ons opnemen.

Wij onderscheiden
ons door:

ERVARING EN VAKKENNIS
HOGE KWALITEIT MATERIAAL
PERSOONLIJKE BETROKKENHEID
SPECIFIEK ADVIES

Dit zijn wij

Tristan - Hovenier
Wim - Aanleg hovenier
Nick - Hovenier
Koos - Hovenier
Jacco - Hovenier
Dennis -
Erik - Hovenier
Brian - Hovenier
Toon - Hovenier
Megan - Hovenier
Niels -
Jasper -
Patrick -
Michiel - Hovenier
Saskia -
Karin -
Hovenier -
Ivo -

Wij willen graag iets voor u betekenen

Wilt u uw droomtuin realiseren zoek dan niet langer verder, bij ons bent u bij het juiste adres. Of het nu om een strakke designtuin gaat of een rustgevende bedrijfstuin, wij maken het mogelijk. Dat doen wij immers al twintig jaar met ons team van vakmensen. Duurzaamheid staat bij ons voorop zodat u jarenlang kunt genieten van uw tuin, het visitekaartje van elk huis en bedrijf. Wilt u meer informatie of heeft u vragen neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Wij horen graag van u!

Hoveniersbedrijf Jasper de Jong B.V.
Waardsedijk Oost 8
3417 XJ Montfoort

0348 460 730