loader image

WERKZAAMHEDEN PARTICULIER

TUINONWERP,VISIE EN ADVIES

Lees ons proces

Wat biedt meer rust, ruimte en inspiratie in de dagelijkse hectiek dan groen? Wij creëren voor u de tuin van uw dromen. Ons vakmanschap staat garant voor creatieve én duurzame ontwerpen. Uw wensen staan daarbij centraal. Want thuiskomen doet u in uw tuin.

Kennismaking

Als ontwerper heb je een herkenbaar design, die kunt u terugvinden in de vele voorbeelden in onze Portfolio Tuinen van Hoveniersbedrijf Jasper de Jong B.V. Onze ontwerpen zijn duurzaam. Wij werken uitsluitend met materialen van de hoogste kwaliteit. Zo heeft uw beplanting een langere levensduur.

Ontwerp/Analyse

Voor wij aan het ontwerpen van uw droomtuin beginnen, analyseren wij eerst uw wensen. Daarna brengen we de beschikbare ruimte en uw budget in kaart, zodat we een advies op maat kunnen uitbrengen. U moet zich immers thuisvoelen in uw tuin. Onze 22 medewerkers blinken uit in vakkennis en ervaring. Wij staan garant voor creatieve, verrassende en duurzame tuinontwerpen. Ontdek onze mogelijkheden.

Realisatie.

Het ontwerp is klaar, zo moet uw droomtuin eruit komen te zien. Wij zijn verheugd dat u ons heeft gekozen om uw dromen te verwezenlijken. Dat doen wij al sinds 2001 met groot succes voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. Uw wensen staan centraal.

Onze specialismen op een rijtje

1

ONTWERP.

Onze innovatieve ontwerpen lopen uiteen van een strakke, moderne achtertuin tot een schoolplein met oud-Hollandse trappen en een podium tot een rustgevende, moderne bedrijfstuin. Voor elk ontwerp geldt dat duurzaamheid voorop staat zodat u er jaren plezier van heeft.

.

AANLEG.

Wij werken uitsluitend met de beste materialen en duurzame beplanting zodat u jarenlang kunt genieten van uw tuin of buitenruimte. Kiest u voor de aanleg van een tuin of buitenruimte, dan kiest u voor een omvangrijk proces. Wij vinden dat het een zorgeloos proces hoort te zijn en daarom nemen we zoveel mogelijk stressfactoren bij u weg. Met het eindresultaat tot in de details scherp voor ogen maken we een plan van aanpak. De uitvoering gebeurt gedisciplineerd volgens dat plan.

.

ONDERHOUD.

Onze tuinen zijn duurzaam zodat u er jarenlang van kunt genieten. Maar tuinen hebben wel onderhoud nodig. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Voor elke tuin hebben wij verschillende mogelijkheden. Onze klanten, ook zakelijke klanten kunnen hiervan gebruikmaken. Informeer vrijblijvend naar een passend advies.

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen? 

Meer opties

Naast het aanleggen en onderhouden van uw bedrijfstuin hebben wij nog meer voor u te bieden. Ons ervaren team staat altijd voor u klaar. Heeft u interesse? Klik hier voor offertes of bel voor vragen met: 0348 460 730

Buitenverlichting en tuinverlichting

Verleng de dag om optimaal te genieten van uw terras of bedrijfstuin met buitenverlichting en tuinverlichting. Wij regelen dit met een goed verlichtingsplan. Hierbij kijken we naar persoonlijke smaak, sfeer en technische mogelijkheden. U kunt kiezen uit volledig geautomatiseerde systemen op basis van tijdklokken, schemerschakelaars of bewegingssensoren. Uiteraard worden deze technische elementen onzichtbaar weggewerkt.

Verder bieden wij u een uitgebreid assortiment tuinverlichting aan, bestaande uit LED-tuinverlichting, tuinlampen van halogeen en spaarlampen. Onze tuinverlichting is verkrijgbaar in diverse materialen van onder andere rvs, staal en aluminium.

Inrichten van speelterreinen en het plaatsen van speeltoestellen

Het is voor kinderen belangrijk dat zij zich prettig voelen in en rondom hun school en de kinderdagopvang. Een mooie en op de kinderen afgestemde groenvoorziening maakt hier onderdeel van uit.

Beregening voor het gazon of professionele beregeninginstallaties

Beregening van uw tuin lijkt een luxe maar de investering betaalt zich op korte termijn terug. Wij adviseren u over het gebruik van een passende watervoorziening, zoals leiding-, bron- of oppervlaktewater. Een volledig geautomatiseerd systeem voor beregening zorgt voor optimale groei en bloei in uw tuin. Het bespaart u tijd en houdt uw tuin optimaal in conditie. Ook in bestaande tuinen kunnen wij een compleet systeem voor beregening aanleggen waarbij na aanleg weinig tot niets te zien is van deze installatie.

Wij bieden u een compleet pakket aan werkzaamheden voor allerlei soorten beschoeiingen en damwanden. Denk hierbij aan:

 • onderwaterbeschoeiingen
 • hardhouten beschoeiingen en damwanden
 • kunststof damwanden en beschoeiingen
 • golfbrekers
 • natuurvriendelijke oevers

Wij bieden u een compleet pakket aan werkzaamheden voor allerlei soorten waterbouwkundige constructies. Denk hierbij aan:

 • hardhouten vlonders
 • steigers
 • stuwen
 • duikers
 • loopdekken
 • kanosteigers

Wij bieden een oplossing voor al uw hekwerken, variërend van gaas- tot sierhekwerken, waarbij veiligheid en toegankelijkheid perfect geïntegreerd zijn. We nemen alle werkzaamheden voor onze rekening. De (sier)hekwerken en poorten zijn te leveren in allerlei uitvoeringen en kleuren. Ze geven uw bedrijf een meerwaarde. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen. Naast het constructieve aspect houden wij ook rekening met de betaalbaarheid en het gebruiksgemak van uw (sier)hekwerk.

HEEFT U EEN ZAKELIJKE KLUS?
OOK DAAR KUNNEN WIJ U BIJ HELPEN

Contact ons

Dit zijn wij

Tristan - Hovenier
Wim - Aanleg hovenier
Nick - Hovenier
Koos - Hovenier
Jacco - Hovenier
Dennis -
Erik - Hovenier
Brian - Hovenier
Toon - Hovenier
Megan - Hovenier
Niels -
Jasper -
Patrick -
Michiel - Hovenier
Saskia -
Karin -
Hovenier -
Ivo -

Wij willen graag iets voor u betekenen

Wilt u uw droomtuin realiseren zoek dan niet langer verder, bij ons bent u bij het juiste adres. Of het nu om een strakke designtuin gaat of een rustgevende bedrijfstuin, wij maken het mogelijk. Dat doen wij immers al twintig jaar met ons team van vakmensen. Duurzaamheid staat bij ons voorop zodat u jarenlang kunt genieten van uw tuin, het visitekaartje van elk huis en bedrijf. Wilt u meer informatie of heeft u vragen neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Wij horen graag van u!

Hoveniersbedrijf Jasper de Jong B.V.
Waardsedijk Oost 8
3417 XJ Montfoort

0348 460 730