Strakke designtuin in Oudewater

Ontwerper: Michiel van Oudenallen

Datum project: Maart 2020

Locatie: Oudewater

Status: Afgerond

Aanleg. Ontwerp.

Na een goed gesprek hebben we geprobeerd de sfeer van binnen naar buiten door te trekken. Daarbij hebben we gebruikgemaakt van exclusieve materialen. Bij de erfafscheiding hebben we gezorgd voor een warme, natuurlijke uitstraling. Die kleuren komen terug in de vlonder. De betonvloer is van binnen doorgetrokken naar buiten in de keramische tegels waardoor er een eenheid is gecreëerd.

Verder hebben we gebruikgemaakt van volwassen beplanting. Blikvanger is het hoofd van Boeddha dat de tuin opsiert.

Hieronder ziet u hoe wij de sfeer van binnen naar buiten hebben doorgetrokken. Met hoogwaardige materialen als keramische tegels en een kunststof vlonder is deze tuin een verlengstuk geworden van het huis.

Het ruime en comfortabele zitgedeelte maakt deze strakke designtuin helemaal af.

CONTACT

Hebben deze foto’s u enthousiast gemaakt en bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden die wij voor uw tuin hebben, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Ander project

Villatuin in Montfoort

Deze prachtige tuin in Montfoort is door ons ontworpen met oog voor het lijnenspel en mooie combinaties van planten. Vanuit de woning kijk je direct op een onderhoudsvrije kunststof vlonder die uitkomt bij een prachtig sfeerelement van cortenstaal en breuksteen. De grote bomen en struiken maken deze tuin verder helemaal af. Opvallend in deze villatuin [...]

Bekijk project
Aanleg.

Kleine, exclusieve stadstuin in Amsterdam

Samen met de klant hebben we een luxe leeftuin ontworpen en gecreëerd. In de tuin zijn verschillende tuinkamers ontworpen waardoor de bewoners zich op meerdere plaatsen kunnen ontspannen. We hebben gebruikgemaakt van duurzame bamboevlonders en keramische tegels. Verder hebben we een luxe buitenkeuken en jacuzzi geïnstalleerd waardoor de bewoners in diverse seizoenen kunnen genieten van [...]

Bekijk project
Ontwerp.

Meer projecten

Dit zijn wij

Tristan - Hovenier
Wim - Aanleg hovenier
Nick - Hovenier
Koos - Hovenier
Jacco - Hovenier
Dennis -
Niels -
Jasper -
Patrick -
Michiel - Hovenier
Saskia -
Karin -
Hovenier -
Ivo -

Wij willen graag iets voor u betekenen

Wilt u uw droomtuin realiseren zoek dan niet langer verder, bij ons bent u bij het juiste adres. Of het nu om een strakke designtuin gaat of een rustgevende bedrijfstuin, wij maken het mogelijk. Dat doen wij immers al twintig jaar met ons team van vakmensen. Duurzaamheid staat bij ons voorop zodat u jarenlang kunt genieten van uw tuin, het visitekaartje van elk huis en bedrijf. Wilt u meer informatie of heeft u vragen neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Wij horen graag van u!

Hoveniersbedrijf Jasper de Jong B.V.
Waardsedijk Oost 8
3417 XJ Montfoort

0348 460 730