WERKZAAMHEDEN ZAKELIJK

Tuinontwerp, visie en advies

Lees ons proces

Wij creëren niet alleen droomtuinen voor particulieren maar kunnen ook de perfecte bedrijfstuin opleveren. Uw wensen staan centraal. Laat u verrassen door onze rijke ervaring op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg, onderhoud en vakkennis. Samen realiseren we uw ideale bedrijfstuin. Wij nemen van het ontwerpproces tot de oplevering alle verantwoordelijkheden voor de uitvoering. Zo kunnen we garanderen dat we binnen de afgesproken tijd en het budget blijven.

Wij werken voor diverse branches zoals bedrijven, overheid, onderwijs, zorg, kinderopvang,  recreatie, vastgoed en architecten.

Kennismaking

Als ontwerper heb je een herkenbaar design, die kunt u terugvinden in de vele voorbeelden in onze Portfolio Tuinen van Hoveniersbedrijf Jasper de Jong B.V. Onze ontwerpen zijn duurzaam. Wij werken uitsluitend met materialen van de hoogste kwaliteit. Zo heeft uw beplanting een langere levensduur.

Ontwerp/Analyse

Voor wij aan het ontwerpen van uw droomtuin beginnen, analyseren wij eerst uw wensen. Daarna brengen we de beschikbare ruimte en uw budget in kaart, zodat we een advies op maat kunnen uitbrengen. U moet zich immers thuisvoelen in uw tuin. Onze 22 medewerkers blinken uit in vakkennis en ervaring. Wij staan garant voor creatieve, verrassende en duurzame tuinontwerpen. Ontdek onze mogelijkheden.

Realisatie.

Het ontwerp is klaar, zo moet uw droomtuin eruit komen te zien. Wij zijn verheugd dat u ons heeft gekozen om uw dromen te verwezenlijken. Dat doen wij al sinds 2001 met groot succes voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. Uw wensen staan centraal.

Onze specialismen op een rijtje

ONTWERP.

Een bedrijfstuin versterkt het karakter en imago van uw bedrijf. Het maakt een positieve indruk op bezoekers en geeft een rustgevende sfeer voor uw werknemers. Kiest u voor sfeervol of juist voor strak?

Onze ervaren ontwerpers zitten vol creatieve ideeën. Samen met u komen we tot een functioneel en representatief ontwerp.

AANLEG.

Voor een efficiënte en vakkundige werkwijze bent u bij ons aan het

goede adres. Uw bedrijfstuin is immers het visitekaartje voor het bedrijf. Of het nu gaat om nieuwe aanleg of herinrichting. Dat doen we al twintig jaar. U weet bij ons waar u aan toe bent. Voor u realiseren we onder andere bestratingen, beschoeiing, beplanting en hekwerken.

ONDERHOUD.

Een tuin groeit en bloeit. Vaktechnisch en seizoensgebonden onderhoud van uw bedrijfstuin is daarom essentieel. Wij adviseren u bij het maken van de juiste keuze. De kennis, planning en uitvoering door ons enthousiaste team zorgen voor de representatieve uitstraling van uw bedrijfstuin.

INTERIEURBEPLANTING

Nieuw bij Jasper de Jong Hoveniers. Wij adviseren u ook graag over de mogelijkheden van interieurbeplanting.  Beplanting in panden is goed voor de luchtzuiverheid en draagt bij aan de concentratie. Daarnaast zorgen planten ervoor dat de binnenruimtes mooi groen worden. Want groen maakt gezond.

DUURZAAMHEID

Voor ons staan toekomstbestendige tuinen voorop. Daarom werken wij uitsluitend met de hoogste kwaliteit duurzame materialen, zo heeft uw beplanting een langere levensduur. Daarnaast is ook 80 procent van ons werkgereedschap duurzaam. Zo zijn onze kettingzagen bijvoorbeeld elektrisch.

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen? 

MEER OPTIES

Naast het aanleggen en onderhouden van uw bedrijfstuin hebben wij nog meer voor u te bieden. Ons ervaren team staat altijd voor u klaar. Heeft u interesse? Klik hier voor offertes of bel voor vragen met: 0348 460 730

Buitenverlichting en tuinverlichting

Verleng de dag om optimaal te genieten van uw terras of bedrijfstuin met buitenverlichting en tuinverlichting. Wij regelen dit met een goed verlichtingsplan. Hierbij kijken we naar persoonlijke smaak, sfeer en technische mogelijkheden. U kunt kiezen uit volledig geautomatiseerde systemen op basis van tijdklokken, schemerschakelaars of bewegingssensoren. Uiteraard worden deze technische elementen onzichtbaar weggewerkt.

Verder bieden wij u een uitgebreid assortiment tuinverlichting aan, bestaande uit LED-tuinverlichting, tuinlampen van halogeen en spaarlampen. Onze tuinverlichting is verkrijgbaar in diverse materialen van onder andere rvs, staal en aluminium.

Inrichten van speelterreinen en het plaatsen van speeltoestellen

Het is voor kinderen belangrijk dat zij zich prettig voelen in en rondom hun school en de kinderdagopvang. Een mooie en op de kinderen afgestemde groenvoorziening maakt hier onderdeel van uit.

Beregening voor het gazon of professionele beregeninginstallaties

Beregening van uw tuin lijkt een luxe maar de investering betaalt zich op korte termijn terug. Wij adviseren u over het gebruik van een passende watervoorziening, zoals leiding-, bron- of oppervlaktewater. Een volledig geautomatiseerd systeem voor beregening zorgt voor optimale groei en bloei in uw tuin. Het bespaart u tijd en houdt uw tuin optimaal in conditie. Ook in bestaande tuinen kunnen wij een compleet systeem voor beregening aanleggen waarbij na aanleg weinig tot niets te zien is van deze installatie.

Wij bieden u een compleet pakket aan werkzaamheden voor allerlei soorten beschoeiingen en damwanden. Denk hierbij aan:

 • onderwaterbeschoeiingen
 • hardhouten beschoeiingen en damwanden
 • kunststof damwanden en beschoeiingen
 • golfbrekers
 • natuurvriendelijke oevers

Wij bieden u een compleet pakket aan werkzaamheden voor allerlei soorten waterbouwkundige constructies. Denk hierbij aan:

 • hardhouten vlonders
 • steigers
 • stuwen
 • duikers
 • loopdekken
 • kanosteigers

Wij bieden een oplossing voor al uw hekwerken, variërend van gaas- tot sierhekwerken, waarbij veiligheid en toegankelijkheid perfect geïntegreerd zijn. We nemen alle werkzaamheden voor onze rekening. De (sier)hekwerken en poorten zijn te leveren in allerlei uitvoeringen en kleuren. Ze geven uw bedrijf een meerwaarde. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen. Naast het constructieve aspect houden wij ook rekening met de betaalbaarheid en het gebruiksgemak van uw (sier)hekwerk.

In de wintermaanden houden we ons bezig met gladheidsbestrijding bij zowel overheidsinstellingen, bedrijven als particulieren. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Het team voor gladheidsbestrijding staat 24 uur per dag met eigen materialen voor u klaar.

HEEFT U EEN PARTICULIERE KLUS?
OOK DAAR KUNNEN WIJ U BIJ HELPEN

Contact ons

Dit zijn wij

Tristan - Hovenier
Wim - Aanleg hovenier
Nick - Hovenier
Koos - Hovenier
Jacco - Hovenier
Dennis -
Niels -
Jasper -
Patrick -
Michiel - Hovenier
Saskia -
Karin -
Hovenier -
Ivo -

Wij willen graag iets voor u betekenen

Wilt u uw droomtuin realiseren zoek dan niet langer verder, bij ons bent u bij het juiste adres. Of het nu om een strakke designtuin gaat of een rustgevende bedrijfstuin, wij maken het mogelijk. Dat doen wij immers al twintig jaar met ons team van vakmensen. Duurzaamheid staat bij ons voorop zodat u jarenlang kunt genieten van uw tuin, het visitekaartje van elk huis en bedrijf. Wilt u meer informatie of heeft u vragen neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Wij horen graag van u!

Hoveniersbedrijf Jasper de Jong B.V.
Waardsedijk Oost 8
3417 XJ Montfoort

0348 460 730